Liso Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja kupiłem w w polskim salonie. Zrobię fotki i zobaczycie jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Moja Megi jest z 2010 kupiona w salonie w PL - żadnych oznak zużycia po 5 latach i 75 kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja bym dał do obszycia prawdziwą skórą i dołożył grzałeczkę elektryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Po 50k u mnie a właściwie już chyba przy 30k to było Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Liso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Faktycznie okropnie wygląda. Ale to chyba urok jasnej skóry, często widzę takie zmęczenie w wersji jasnej. Ja w swoim z 2012 roku 135 tys przebiegu, skóra wygląda w porównaniu do tego co widzę idealnie. A może na czarnym tak nie widać ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No to może jeszcze zacznijmy od tego kto ma jaki kolor skóry - proponuję dopisać tym co podali że wygląda ok. Na czarnym to będzie widać dopiero jak dziura będzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Niestety, taki jest urok skóry z plastikowej krowy. W Megane 2 był podobny problem z wycieraniem. W swoich autach posiadam w odcieniu czarnym, w zasadzie grafitowym, obecnie śladów zużycia jeszcze nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_m13 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Przy 130.000 km (2008) na czarnej skórze brak widocznych śladów użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 152kkm, czarna skóra, przetarła się w jednym miejscu i kierownica zaczęła się kleić. Nowa na wymianę czeka na cieplejszą pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 scenic 2009 138 tyś. kierownica jasna kremowa na 1/3 obwodu wytarta do czarnego, gałka biegów także ma wytartą koronę. Materiał gorszy niż w scenicu 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ta "skóra z gumowego węża" , nawet czarna na kierownicy w megane to koszmar. Chyba w żadnym innym aucie tak szybko się nie wyciera. Po przebiegu rzędy 100 tys km wygląda wręcz odrażająco. Ja jakiś czas temu zmieniłem wytartego plastika po 100 tys km ( tragedia na maxa) na tego "węża" i właściwie żałuję, trzeba było obszyć plastika skórą i było by na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi