kambastian Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam Nie będę się rozwodził na temat pochodzenia ów kamery lub nawet całej klapy. Po prostu jest fabryczna kamera w klapie. Jako że mam radio bez navi - mały wyświetlacz, nachodzi mnie pytanie: czy da rade toto ustrojstwo podłączyć do jakiegoś innego kupczego wyświetlacza i jak ? Nie mam zielonego pojęcia czy to idzie po CanBus czy tradycyjnie chinch... wiem że oko jest fabryczne z Renault. Czy temat jest do ogarnięcia czy dupy sobie nie zawracać, wymontować i przytulić grosza na alle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ekran ntsc i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambastian Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 I teraz jak ktoś widzi puszczenie instalacji? Czy to zwykła chinch idzie czy jakie to złącze jest? Widział ktoś może fabryczna kamerę od zadu strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Wtyczka 4 pin 1 0.35 TB34 EKRANOWANY PRZEWÓD KAMERY COFANIA M004 2 0.35 34KL SYGNAŁ WIDEO TYLNEJ KAMERY M004 3 0.35 34KJ - KAMERA COFANIA M004 4 0.35 34KK TYLNA KAMERA + M004 Jak widać jest tam sygnał video ntsc Edytowane 29 Listopada 2015 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambastian Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 kurde gdzie to wszystko kupić, ma ktoś info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi