gRRuby Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Komunikat jak w tytule pojawia mi się jakoś często. Baterię zmieniłem i nic. Może rzadziej, ale raz na 5-10 odpaleń auta komunikat o baterii. Clipem zgrubnie oblukałem, ale nic nie znalazłem - z clipem dopiero się oswajam więc mogłem coś przeoczyć. Jakieś pomysły? Przejmować się tym czy olać? Handsfree działa, auto odpalam nic poza komunikatem się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Na początek bym zmienił baterię na jeszcze inną:) Albo - zmień kartę na drugą. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Michal_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Po wymianie baterii wcisnąłeś (chyba) 4 razy jakikolwiek przycisk na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Na początek bym zmienił baterię na jeszcze inną:) Albo - zmień kartę na drugą. Baterię wymieniłem 3 razy. Teraz jest jakaś hiper-mega-mc-pozłacana Duracell. A tego patentu z wciskaniem 4 razy nie znałem. Spróbuję. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ten patent jest nawet opisany w instrukcji obsługi ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi