Pawel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Prawda, dopiero późniejsze modele obsługują mp3. Można je rozpoznać po funkcji "Display mp3" pod cyfrą 5 na przednim panelu. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś panelu nie podmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A to przepraszam, myślałem, że wszystkie Update obsługują, mój błąd. W sumie kolega od kupowanego auta już chyba wszystkiego się dowiedział. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A czy możliwa jest bezproblemowa zmiana update list bez mp3 na takie z mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Update List tak, Tuner List już nie bardzo, a jeżeli masz PHI, to właśnie takie radio masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ale mam właśnie update list (mam PHI, ale z samego końca produkcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeżeli masz UP, to UP z MP3 powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 a czy jest jakaś tańsza alternatywa? ;/ polecam takie urządzenie kosztowało mnie około 50zł + kabelek Aux. Masz wszystko...usb, micro Sd oraz Bluetooth z sterowaniem odtwarzania plików w tel. z tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi