polibud Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam, Dzisiaj rano przy minus 16 stopniach odpaliłem autko (Fluence z 06.2015) i po kilku minutach nagle "rozpłynął się" wyświetlacz klimy. Po pewnym czasie wszystko wróciło do normy. Spotkał się ktoś z czymś takim?Nie wiem czy to reklamować bo przy takim mrozie mogę wybaczyć pewne rzeczy tym bardzie, że wszystko wróciło już do normy. Poniżej foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jeżeli wszystko wróciło do normy, to reklamacja niestety nic nie da. Z takim czymś się nie spotkałem, u mnie dla odmiany nie wyświetla się w całości pierwsza cyfra. Czasem działa jak popukam w panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Podobnie dzieje się w bardzo wysokiej temperaturze wnętrza. Po schłodzeniu wnętrza wszystko wraca do normy. Choć muszę przyznać, że zimą jeszcze nie zauważyłem tego problemu w swoich autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polibud Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ważnie, że po pewnym czasie wraca do normy, bo powiem szczerze że nie chce mi się nawet tego jechać reklamować:)Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamik Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) W MOIM scIII SYSTEMATYCZNIE ZNIKAJĄ "PAŁECZKI" OD CYFR. A DZISIAJ CAŁKIEM STEROWANIE PADŁO, NIE WIADOMO GDZIE I CZYM DMUCHA Regulamin pkt. 5.10 - Caps Lock Aston76 Edytowane 12 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pałeczki na cyfrach od strony kierowcy zniknęły u mnie po pierwszych mrozach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi