Oskrobany Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mam pytanie. Czy warto zakładać rozpórkę kielichów na przód, przy sprężynach obniżających ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Też mnie interesuje odpowiedź na to pytanie. Lada dzień zamawiam sprężyny MTS Technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Btw. podeślij tego MTS'a, ja mam zamiar brać Eibach'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przygotowywujesz samochód do sportu i chcesz żeby karoseria mniej się wyginała przy ostrych, szybkich zakrętach? Jeżeli nie, to rozpórka będzie dawała głównie efekt wizualny plus dźwiękowy (zwiększenie ilości trzeszczących plastików) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi