Bitson Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Jestem nowym użytkownikiem jeżeli coś pomyliłem z tematem przepraszam. Mam problem poprzerywane przewody do zamka w sedanie 1.5 dci, jak je teraz połączyć? Sprawdzałem je miernikiem brak napięcia, nie ma nic 4 przewody wszystkie czarne i bądź tu mądry. Pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Bitson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Bo to są masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitson Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 To co wszystko jedno który do którego połącze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie. Bo zgłupieje zamek, wycieraczka tylna oraz oświetlenie. Ewentualnie HF, jeżeli jest w nie auto wyposażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitson Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Na klapie nie mam wycieraczki, oświetlenia Tablicy nic. Klapa jest czysta ma tylko zamek z elektryki. Dodano: 30 sty 2016 - 17:00 Czyli niestety nikt mi nie potrafi pomoc. Chyba zostaje jedynie elektryk. Wie ktoś ile może to kosztować? Edytowane 31 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 W tej elektryce ktoś już grzebał i chyba stąd wszystkie kable w identycznym kolorze. Do rozgrzebania jest instalacja w klapie bagażnika i ta idąca w aucie do klapy. Najpewniej połączenia by było sprawdzać przy samym UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Trzeba poszukać w schematach jakie powinny być kolory przewodów i oznaczenia kostek, i ich rozmieszczenie. Po zebraniu tych informacji będzie trzeba odszukać kostki i dosztukować nowe przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi