pio90 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Proszę o ocene dot. samochodu Renault Megane 3: Hatchback, silnik 1.5 dci z dpf-em, bez koła dwumasy. Pierwsza rejestracja koniec 2011r. Samochód od roku w Polsce. Przebieg 150 tys. Cena 24 tys. Wyposażenie mi odpowiada, stan wizualny b. dobry, auto serwisowane, bezwypadkowe z papierami od osoby prywatnej. Chciałbym poznać Waszą opinie czy warto autem bardziej się zainteresować w przypadku takiego przebiegu licznika? Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez pio90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jeśli jest faktycznie taka super i w takiej cenie, a dodatkowo do tego olej wymieniano co 15 a nie co 30 tysięcy kilometrów - nic tylko brać! A tak na poważnie - bez linka to ciężko cokolwiek stwierdzić. ;) Jeśli chodzi o przebieg - zależy od wymian oleju. Jeśli co 30 000 km, ja bym się nie interesował w ogóle. No i kwestia, czy Twoje przebiegi preferują diesla czy benzynę? PS: Już ją kupiłeś, że masz ją wpisaną w profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 a wg mnie cena jest za niska jak za taka "perełkę" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi