podnosnikikoszowe Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Witam nie mam w Megane HB III z 2009 roku podnośnika (lewarka) do zmiany kół i mam pytane czy orientuje się ktoś, czy będzie pasował od innego modelu np Megane II ponieważ jest tańszy 4 razy a po zdjęciach wygląda bardzo podobnie, nie zależy mi na tym aby pasował do wkładki w kole zapasowym ponieważ i tak jej nie posiadam. Edytowane 3 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Pamiętam, że jak zmieniłem megane II na megane III i skorzystałem z podnośnika to pierwsze wrażenie jakie miałem, że lewarki są takie same. W każdym razie mają tak samo ukształtowaną cześć górną - tę z garbem, która się unosi. W megane II i III są takie same owalne wgłębienia pod progami, w które wsuwa się występ - garb podnośnika. Tak więc w użytkowaniu nie ma różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnosnikikoszowe Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dziękuję więc kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarnik84 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 A ten od megane I pasuje do megane II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi