jaco1313 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich mam problem albowiem chciałem naprawić suwak w mojej megi3 przy demontażu usłyszałem jak jakaś blaszka uciekła mi po deskę,z drugiej strony jest. Dokładnie chodzi mi o środkową kratkę nawiewu, wiecie może gdzie taką dostane?. Czy mogę może sobie to jakoś sam dorobić? Dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Ps. blaszka służy do otwierania i zamykania nawiewu, ale wy to pewnie wiecie :) Edytowane 12 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Chodzi Ci o klapkę zamykającą dopływ powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco1313 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tak chodzi mi o tą klapke ona sie zamyka i otwiera normalnie tylko że teraz ten suwak opadł na dół tak że nie wygląda jak cała reszta.Myślicie że w serwisie dostane taka blaszke? postaram sie wrzucić foto jak to rozbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 W serwisie chyba jest całość z dodatkowymi elementami, prędzej na szrocie od anglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi