jak92kub Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam, po wypadku wymieniłem wszystkie konieczne elementy, pozostał tylko sensor airbag. Słyszałem o czyszczeniu lecz koszt tego wynosi ok 100zł, natomiast na popularnych portalach aukcyjnych można znaleźć taki za nawet 20 zł. Czy wymiana jest całkowicie bezpieczna (nie wybuchną poduszki podczas wymiany itp)? I czym kierować się podczas kupna. Proszę o wyrozumiałość jeśli mój język nie jest zbyt fachowy oraz z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 12 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Można zakupić, szukaj takie same numery, pozostanie inny nr VIN w sterowniku, po zamontowaniu należy przeprowadzić konfigurację sieci can zgodnie z wyposażeniem auta + konfigurację samego modułu airbag zgodnie z tym co mamy zamontowane w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak92kub Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Czyli bez wizyty w serwisie się nie obędzie tak czy tak? Czy jest możliwość samodzielnej konfiguracji? Edytowane 12 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Clipem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak92kub Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Dla jednorazowej naprawy chyba nie warto inwestować w takie urządzenie. Pozostaje mi serwis. Dziękuję za odpowiedzi Edytowane 12 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Albo ktoś z clipem. Na forum nas cały las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak92kub Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Moze jest tutaj ktos z okolic Kępna(wlkp) z clipem? Dodano: 18 lut 2016 - 19:19 Czy jesli zakupie i wymienie sensor poduszek na taki o tym samym numerze, oraz odpowiadajacy wersji wyposazenia auta to obedzie sie bez konfiguracji? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak92kub Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może ktoś z was wie jak przeprowadzić wymianę takiego sensora? Puki co znalazłem go, jakie środki ostrożności trzeba zachować oprócz odłączenia akumulatora tak aby niczego nie uszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wystarczy wyłączony zapłon nic więcej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak92kub Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi