TomBaj Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A tu ciąg dalszy moich kłopotów które zaczęły się dziś, w innym dziale opisałem kłopoty z fabrycznym radiem, a teraz podczas sprawdzania bezpieczników w kabinie , pojawił sie komunikat o Błędzie ABS i świeci sie ta pomarańczowa kontrolka. Co może być przyczyną takiego pojawienia się? Do tej pory zawsze komunikat po sprawdzeniu wszystkich modułów był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Naładuj akumulator. Bo słaby, może powodować, różne dziwaczne komunikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBaj Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 No akumulator raczej wykluczam, jest nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Że nowy, nie znaczy że sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBaj Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Że sprawny nie oznacza że zasila normalny samochód Chyba masz rację z tymi dziwnymi komunikatami, przed chwila po godzinie odpaliłem Renię i komunikatu już nie było :-O /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ w takim razie wracam do mojego podstawowego problemu w dziale CAR AUDIO - co się mogło "skwasić" w fabrycznym radyjku? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dziękuję Ci za sugestie w sprawie ABS-u. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ pozdrawiam /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Tomek Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 22 Lutego 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi