yogin74 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Sam sub 2k PLN, masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmaxx Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Można zbierać... Najpierw głośniki a za jakiś czas sub... Fajne jest to że to plug and play Pozatym sub jest aktywny czyli wzmacniacz i sub w jednej obudowie. Kable też nie są jakieś strasznie grube i są w zestawie. Strzelam że jakbyś chciał wszystko z tego zestawu kupić osobno to byś taniej znalazł... Ale czy na pewno tej jakości i takiej kompaktowej budowie? Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez bigmaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja jeszcze nie kupiłem, inne wydatki ;) Może w wakacje w końcu się za to zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 762 PLN za IFR 130-4 to netto, czy brutto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmaxx Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam kopie cennika akcesoriów z marca i było brutto. Akcesoria renault z strony mówią aktualnie 911 zł ;-) https://www.renault.pl/content/dam/Renault/PL/pdf/accessories/pdf/megane_coupe_cennik.pdf Wysłane z Tapatalk Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez bigmaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jak pytałem, to właśnie 911 PLN mi powiedzieli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmaxx Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale za to zestaw z subem jest tańszy... 2907 zł ;-) Może ktoś pracuje w Renault i na zniżkę pracownicza mógłby kupić? Wysłane z Tapatalk Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco_krk Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam, czy ktoś już zamontował zestaw Focal Music Premium lub chociaż Live w swojej Megance? Jak wrażenia, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jakby ktoś był zainteresowany takim zestawem to mam nowy w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ja mam takowe na magazynie :) jakby ktoś był zainteresowany :) więcej info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco_krk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Najpierw może niech ktoś się wypowie jak to tak naprawdę gra, bo opinii jak na lekarstwo i ciężko ocenić czy warto w ogóle inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Subik gra czyściutko, jest bardzo solidnie zrobiony, ciężki. Pomimo niewielkich rozmiarów naprawdę fajnie mruczy, można się zdziwić, że to tylko to maleństwo siedzi w aucie. Wzmacniacz w nim wbudowany tez gra bardzo ładnie. Głośniki jak to Focal, jest to już dobra średnia półka, średnie i wysokie tony czyściutkie, detaliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jestem na etapie montowania zestawu Focal IFRA-130-6.1. Na razie udało mi się zamontować głośniki w drzwiach. I jestem już mile zaskoczony. Te same kawałki z tymi samymi ustawieniami radia (arkamys 3d) brzmią o wiele lepiej. Dźwięk nabrał głębi i szczegółów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Gdzie kupiłeś te głośniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Cały zestaw kupiłem od kolegi z forum w rozsądnej cenie. Wszystko zamontowałem, jestem na etapie strojenia całości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi