robertokot25 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Jak w temacie, oglądał może ktoś? lub po fotach coś widać nie tak? : http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-megane-grandtour-2-0-dci-150kw-dobrze-wyposazone-ID6yiCfH.html na moje reno jest wpis : lastWorkshopVisitMileage":136296 Edytowane 5 Marca 2016 przez robertokot25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Już się jakiś czas sprzedaje i sprzedać się nie może. Jakie ładne zielone liście są na drzewach nie sądzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Pisałem z nim i napisał że foty z jesieni, a ostatnia jest aktualna (tam gdzie felgi stalowe), tak pytałem czy może fotach widzicie coś podejrzanego. Edytowane 8 Marca 2016 przez robertokot25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Miałem jechać po to auto z bratem jakoś pod koniec września 2015. Facet najpierw mówił że ma zarezerwowane dla kogoś, po tygodniu już dał znać że można przyjechać oglądać a w dzień wyjazdu (umówiliśmy się na 14) napisał rano sms że jednak mamy nie przyjeżdżać bo się rozmyślił i nie sprzedaje auta. Jak dla mnie trochę było to dziwne ale jak masz niedaleko to jedź i zobacz czy warto się zainteresować. We wrześniu na ogłoszeniu miał około 200000km przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Na listwach bocznych brak emblematów 2.0 dCi. Mam identyczną i ma takie emblematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki za info koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Oznaczeń na listwach może nie być, dość często się to zdarza w wersjach po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Gość też mi napisał że nie wie czy sprzedawać i ogłoszenie na razie wycofał - może jest nieśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi