wadims Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam serdecznie. Planuję zakup Meganki, czy możecie wypowiedzieć się w temacie tej oferty http://allegro.pl/renault-megane-1-6-16v-sedan-lift-privilege-100fot-i6033674640.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Przesadził ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Warto by było obejrzeć na żywo, tym bardziej, że cena dość ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mnie martwi jedynie to, że pokazał zdjęcia z zimnym silnikiem i lekko rozgrzanym. W identycznym miejscu mi się zatrzymywała kreska i okazało się, że miałem termostat do wymiany. Czyli już wiesz, co musisz między innymi sprawdzić - czy wskazówka dochodzi do trzeciej kreski na rozgrzaniu. Jako wskazówkę dodam, że musi to być w trakcie jazdy, bo stojąc w miejscu mi dochodziło do 3. kreski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jak dla mnie nie taki piękny jak sprzedawca opisuje. ESP nie ma, lewarek ma dużo więcej niż 150k, zdjęć tyle narobił a fotela kierowcy to nie widać. Niby tak dba a liści to już nie chciało się zebrać, plastiki w idealnym stanie - dobre sobie, konsola środkowa a szczególnie radio zryte ale to ideał wg sprzedawcy więc ciekawe jak wygląda reszta tego ideału. Naklejek na progach raczej nie ma. Edytowane 8 Marca 2016 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Słaba wersja wyposażenia, brak fotochromatycznego lusterka, hands free, silnik wyglada strasznie zaniedbany, jakby nikt tam nie zagladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi