m-c-ool Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Witam, mam problem, jestem po wymianie wahaczy, drążków i końcówek drążków i od jakiegos czasu zaczęło sie coś nie dobrego dziać , podczas skręcenia jak i czasem podczas jazdy szczególnie jak się przyśpiesza lub hamuje , słychać takie gluche uderzenia , strzelanie/ uderzenia. Na oko nic nie widać , wrzucę wam filmik Filmik jest dosyć cichy ale słychać strzelanie http://www.filefactory.com/file/17wxowwmub2z/VID_20160312_171857.mp4 Edytowane 12 Marca 2016 przez m-c-ool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na podnośnik, breszka i sprawdzasz, inaczej nie dojdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Łożysko na Mc personie ? Dźwięk naprężającej się sprężyny i puk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruk Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Mam podobny problem ,jak skręcam max.w prawo lub lewo słychać stukanie. Czy to wina tego łożyska? czy wymiana tego łożyska pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Posadź kogoś do samochodu, niech skręca maksymalnie w obie strony, a Ty głowę do koła i nasłuchuj. Przy zatartym łożysku na kolumnie często widać taki przeskok sprężyny w pewnym momencie, to właśnie powoduje stuknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi