lukaszc2 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Przy włączonym wentylatorze jak skręcam w lewo lub jadę po łuku w lewo to słyszę dochodzące z wnętrza deski lub wentylatora takie „pyrkotanie –trzeszczenie” nawet nie wiem jak to nazwać ale są to bardzo dziwne odgłosy. Jak skręcam w prawo to tego efektu nie ma, a czasami pojawia się przy jeździe na wprost po jakiś nierównościach. Oczywiście jak wyłączę wentylator nic takiego się nie dzieje. Może ktoś spotkał się z taką usterką/niedogodnością . Zgłaszałem to w serwisie ale oczywiście spec stwierdził że na wentylator działa siła odśrodkowa i tak ma być na moją reakcje, że wcale tak ma nie być powiedział ok. proszę zostawić samochód na 2-3 dni to może coś się zrobi żenujące ale nic normalne serwis i gwarancja… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wpadł pewnie paproch, listek. Ja tak miałem, rozbierz i wyjmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Też nad tym myślałem ale samochód ma przejechane 2000 km i do tego ma filtr przeciwpyłowy wiec raczej tam nic nie wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Filtr pp masz za wentylatorem dmuchawy, więc jak najbardziej coś mogło wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 O wielkie dzięki nawet nie sądziłem że może być zamontowany przed filtrem, muszę poszukac jakiegos manula jak się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi