tOmki Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Auto kupiłem z niedziałającym podświetleniem rejestracji, jedna żarówka - przepalona, drugiej nie ma - bo mocowanie całkowicie zżarte przez rdzę. Chcę wymienić całe lampki, ale jest problem - jakaś mądrala z ASO, przymocowała ramkę rejestracji na nity - muszę rozwiercić. Na pewno coś wpadnie do środka. Przy okazji przerobie mocowanie, ale muszę się dobrać do wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Ostatnio również dobierałem się do klapy bagażnika. Jako pierwszy ściągaj plastik zasłaniający 3 światło stopu (jest na klipsy) Później lewa i prawa strona, ja niestety tu robiłem na brutala i ułamałem co nieco :( (jak masz klapę w powietrzu to kierunek do dołu wyciągania plastików) Następnie zostaje osłona klapy 4 śrubki, dwie w rogach pod plastikami z poprzedniego punku. Kolejne dwie w uchwytach do zamykania klapy. Po odkręceniu śrubek cała klapa wisi na zatrzaskach. BTW pozdrowienia dla kolegi ze Słupska kiedy jakiś spot Edytowane 17 Marca 2016 przez Oskrobany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dzięki za info. Co do spot'u, auto w sumie jest żony - ale pożyczyć zawsze mogę :D Ja śmigam Zafirą B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi