Marcin91 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam. Jak w remacie. Rzęzi mi coś z okolic z osprzętu i wstępnie z weryfikowałem koło pasowe. Trochę mnie to dziwi bo to nie diesel żeby się rozwulkanizowało ? Drugie podejrzenie to koło pasowe alternatora ale wiem że nie zweryfikuje tego bez zdjęcia paska i wzięcia każdego elementu w ręcę, ale jutro i w poniedziałek mam zrobić 500km w dwie strony i się trochę obawiam tym skrzeczeniem :unsure: p.s zawsze mi się coś dzieje dzień przed wyjazdem albo jestem przewrażliwiony i wyszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Czy u ciebie koło pasowe lekko się buja na boki przy pracującym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Masz podobne dźwięki do tych z tego tematu? http://megane.com.pl/index.php?/topic/67705-Stuki-1.5-dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi