kamil_f Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć, Mam krótkie pytanie: czy są różnice w wentylatorze nadmuchu kabiny pomiędzy rocznikami Scenica III? Mój jest z 2009, na allegro jest dużo młodszych wentylatorów, będą pasować? Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 W rocznikach 09-12 na pewno będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Sorki zwracam honor źle przeczytałem... sobota wieczór... A i przeczytaj jeszcze raz nazwę użytkownika coś słabo ci to wyszło... Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć, Mam krótkie pytanie: czy są różnice w wentylatorze nadmuchu kabiny pomiędzy rocznikami Scenica III? Mój jest z 2009, na allegro jest dużo młodszych wentylatorów, będą pasować? Pozdrawiam, Kamil Karillo, wydaje mi się, że odpisałem mu dobrze. Kamil_f ma scenica III i pisze, że jest dużo młodszych dmuchaw na allegro co oznacza z roczników powyżej 09 a nie poniżej czyli od SC II. Nie szuka on dmuchawy od SC II. A odnośnie niebieskiego scenica III, to widziałem już w dwóch kolorach niebieskiego - taka mała dygresja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_f Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziękuje za odpowiedzi :) Dmuchawa zamówiona, młodsza - 2010 r ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi