Piotr_B_UK Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Mam megane 2007 i felga 17 cali opony 225/45/17jest mnóstwo miejsca. Polecicie kogoś z adapterami 30-35 mm proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kolego ja kupowałem na olxie 25mm przód 30mm na tył aluminiowe przelotowe wraz ze śrubami 300zł komplet założone wygląd od razu lepszy bo na oryginalnej feldze koła zchowane prawie w bagażniku też mam oryginał 17 stki Renault. Patrz żeby były z kołnierzem i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Proszę. do wyboru do koloru, oczywiście z homologacja TUV a nie jakaś chałupnicza robota http://eibach.pl/search.html?search_type=catalog&marka=4&model=686&product_line=2951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi