bombel84 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam Was serdecznie Tematów o włączaniu zapłonu jest pełno, ja jednak chciałem zapytać jak go wyłączyć - mianowicie. Siadam do auta i chce podpiąć elma, wciskam hamulec na biegu > start > wszystko się zapala, ok. Jednak teraz kończę co miałem zrobić chce wyjść z auta i zgasić elektrykę, zaznaczam iż nie wkładam karty cały czas mam ją w kieszeni. Myślałem że adekwatnie do tego co zrobiłem przy włączaniu mogę użyć przy wyłączaniu jednak nic bardziej mylnego. Macie sposób może jak wyłączyć zasilanie, teraz muszę włączyć silnik i zgasić dopiero idę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 2 razy wcisnąć przycisk start stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel84 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 :) na to nie wpadłem, dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel144 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 jak otworzysz drzwi to zapłon też się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi