alcom5 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam! Błędy dotyczą EGR położenie zaworu recyrkulacji spali. Czy EGR jest do wymiany czy wystarczy tylko wyczyścić.A może błędy te wynikają z czegoś innego np przepustnica? Czy ktoś coś konkretnie zrobił aby pozbyć się tych błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Na początek porządnie wyczyść i rozruszaj EGR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcom5 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zawór chodzi lekko ,wyczyścić gorzej ciężko go wyciągnąć słaby dostęp i jeszcze chłodzony cieczą ale trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterowniczy Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ja u siebie wyczyściłem tylko potencjometr i poprawiłem styki (bez wyciągania całości - tylko pokrywka z wierzchu). Od razu błąd nie zniknął, ale drugiego dnia odpalam i...OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi