pagor1 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam. Czy ktoś ma problem z korodującymi listwami zgarniającymi szyb tylnych? Moje spuchły jak ciasto drożdżowe, wyglądają okropnie, ale nie umiem znaleźć na alledrogo używanych tzn że pewnie wszystkie korodują? Ciekawe ile kosztują nowe w Renault do grandtoura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mi spuchła koncówka prawych tylnych drzwi. Ale te drzwi były naprawiane. Na drugich nic się nie dzieje. Używka w dobrym stanie nie do znalezienia. W ASO pewnie ze 300 PLN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Panowie podrzućcie w jak leciwych III-kach popuchły Wam te listwy. Mam 6-latkę ale póki co odpukać w niemalowane korozyjnie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagor1 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 U mnie spuchły obie na długości ok 4-5 cm. Rocznikowo listopad 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mój jest w podobnym wieku, grudzień 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jakby był ktoś zainteresowany to mam dwie tylne do kombi w wersji chrom, oryginalne w bdb stanie. Zdjęte z auta z 2014 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Potrzebuję czarnej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi