Damn Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Będą pewnie setki wykluczeń, że jak pojedziesz na gwarancję, to na bank znajdą haczyk, żeby Ci tego nie robić... Skoro ktoś oszukuje i sprzedaje ulepy gwarantując bezwypadkowość/oryginalność przebiegu, to wierzysz w jego gwarancję na mechanikę? Bez linka ciężko cokolwiek powiedzieć. Jeśli auto okaże się niewarte zachodu, wrzućcie je na forum, by chociaż część zainteresowanych mogło o tym przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufix Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Swoją drogą, wie ktoś może czym jest ta czerwona puszka? Edytowane 12 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 To zwykła nakładka na klemę akumulatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 A pod nią bezpieczniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plonio Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jakieś dwa tygodnie temu kupiłem Scenica II z 2006 roku z silnikiem 1,6 16V. Auto świetne. Do wymiany rozrząd i KZFR, ale poza tym Super. Gazu nie zakładam, bo nie ma sensu. Za mało jeżdżę. Auto dobrze wyposażone min tempomat i HF. Mam nadzieję, że będzie jeździł bezawaryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Taki może OT ale... ile jeździsz, że nie chcesz gazu? Zastanawiam się nad założeniem lpg i opłacalnością takiej inwestycji. Edytowane 23 Maja 2016 przez mich64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufix Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jakieś dwa tygodnie temu kupiłem Scenica II z 2006 roku z silnikiem 1,6 16V. Auto świetne. Do wymiany rozrząd i KZFR, ale poza tym Super. Gazu nie zakładam, bo nie ma sensu. Za mało jeżdżę. Auto dobrze wyposażone min tempomat i HF. Mam nadzieję, że będzie jeździł bezawaryjnie Mógłbyś zdradzić jaki jest koszt takiej "przyjemności" - chodzi mi o wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Wszystko zależy gdzie... między 150 a 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufix Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Źle sprecyzowałem. Chodziło mi o koszt robocizny + części ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi