pawel_niki Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam Czy ktoś na forum ze Śląska posiada możliwość przeprowadzenia adaptacji sprzęgieł automatycznej skrzyni biegów (wydaje mi się że jest to do zrobienia CLIPem) i ewentualnej aktualizacji oprogramowania skrzyni, lub zna jakiś warsztat który jest w stanie to zrobić? Komputer auta wyświetla ciągle błąd p1750 - na forach związanych z renault nie znalazłem rozwiązania, ale na forach forda (stosuje się tam tą samą skrzynie) rozwiązywano problem adaptacją w trybie serwisowym i ewentualną aktualizacją oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Aktualizacja oprogramowania tylko w ASO, komputer musi być połączony z centralnym komputerem Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1.5dci Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam, też mam ten problem, mogłbyś opowiedzieć jak sie to u Ciebie skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi