HOSToRIDER Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) witam nie wiem jakie mam radio znaczy się głośniki w aucie i jakiej firmy, ale na pewno nie bosha, mam w opcjach ustawienie basu oraz tony i gdzie ma grac, lecz moim zdaniem brakuje tym głośnikom tego czegoś. chciał bym kupić jakieś lepsze co polecacie ??? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 30 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbenios Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Ja poleciłbym zacząć od nauki pisania. Polska język trudna nie jest. Edytowane 30 Maja 2016 przez Sbenios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSToRIDER Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) nauka pisania polskiego nie potrzebna mi, mieszkam w Niemczech. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ale takim jak ty to ciężko zrozumieć. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ jak ktoś ma wiedzę jak krok po kroku ulepszyć audio to proszę dać znać. Regulamin pkt. 5.7, 5.9 Mieszkających w Niemczech też obowiązują zasady jakie panują na tym forum :!: W Niemczech też uczą jak się pisze całymi zdaniami i jaką literą zaczyna się zdania. -Prezes Edytowane 31 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi