Dziambel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć, byłem dziś ustawić geometrię, w załączniki fotka jak to wygląda po korekcie, tylko, że mimo wszystko przy jeździe na wprost, kierownica jest delikatnie przestawiona w lewą stronę. Pytanie czy jechać na poprawę, bo może nie ustawili równo kierownicy, czy może wystarczy przestawić delikatnie na drążkach samą kierownicę? z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nie zablokowali dobrze kierownicy, reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Po wymianie wahacza tak mi się zrobiło. Wizyta w stacji obsługi ze stanowiskiem do ustawiania zbieżności, 10 minut i po sprawie. I nie ma przestawiania na wielowpuście kierownicy czy maglownicy. Tak jak pisze Paweł, źle zablokowali kierownicę i masz efekt. Wróć niech poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Byłem dziś i poprawią, ale dopiero w przyszłym tygodniu, więc muszę się parę dni przemęczyć. Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi