megiii3 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jest to tylko odtwarzacz muzyki, bez mikrofonu. Po sparowaniu telefonu z tym odtwarzaczem przez bluetooth można słuchać muzyki z komórki (bez fabrycznego radia z bluetooth). Jako zestaw głośnomówiący się nie nadaje chyba, że chcesz tylko słuchać swojego rozmówcę ;). Jest to oczywiście tylko jakiś substytut oryginalnego radia z bluetooth i USB, ale dla niektórych w zupełności wystarczający i śmiesznie tani. Jak dobrze poszukasz u "chińczyków" to pewnie znajdziesz podobny odtwarzacz z możliwością uruchomienia jako zestaw głośnomówiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi666 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Witam! Z uwagi iż kupiłem i sprowadzałem 2 szt. takowego sprzętu jak opisał wcześniej kolega bobo87 https://www.youtube....h?v=sqeSBITmGX4 w razie gdyby coś ... ! sprzęt się spisał i jest OK więc jeden użytkuję a drugi leży! Dlatego gdyby ktoś był zainteresowany to mogę odstąpić za drobną opłatą (25zł) info na PW. Co do montażu to wcale nie trzeba za dużo rozbierać! W moim przypadku to ta środkowa osłona radia i osłona gniazda OBD2 oraz ta półka poniżej z miejscem na popielniczkę. Troszeczkę roboty i gotowe! polecam. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez rafi666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas78 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 dzięki za szybką odpowiedź. Zamówiłem to ustrojstwo. Jestem ciekawy czy będzie działać. Jak dojdzie to zdam relacje. Pozdrawiam, Przemek Dodano: 01 lip 2016 - 22:28 Udało się zainstalować odtwarzacz w aucie. Kable polutowałem, żeby było dobre połączenie, kable zasilajace podłączyłem do kostki od zapalniczki( można wyjąć piny z kostki i ładnie dołączyć kable). Złączy rca nie demontowałem, tylko wrzuciłem w głąb. Trzeba było troche poszerzyć otwór, żeby weszło w konsole. Samo urządzenie jest bez szału jeśli chodzi o jakość, widać że chińska produkcja, ale nie jest źle. Jeśli chodzi o dźwięk, to nie ma co narzekać. Gra czysto i głośno. Generalnie ja jestem bardzo zadowolony, bo ciągłe zmienianie płyt doprowadzało mnie do szału. Jestem tylko ciekawy jak długo to podziała. Mam pytanie, czy obsługa urządzenia odbywa się wyłącznie z załączonego pilota czy też jest jakiś magoczny sposób na obsługę z tego fabrycznego przy komumnie kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi666 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) przy kolumnie kierownicy jeśli chodzi o obsługę tego urządzenia masz możliwość zrobić tylko głośniej-ciszej! działają też funkcje połączenia z tel itp. jeżeli masz to obecnie w radiu! nie ma możliwości przewijania na następny utwór itp. nie wyświetla też tytułów nagrań-wykonawcy na wyświetlaczu! ale odtwarzacz ma za to skromny korektor dźwięku oraz gniazda na kartę micro-SD i pendrive oraz sterowanie z pilota. Dlatego gdyby ktoś był zainteresowany to mogę odstąpić za drobną opłatą (25zł) info na PW Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Dzięki za info prof.Miodek !!! Edytowane 1 Lipca 2017 przez rafi666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi