Vixens2k Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, tak jak w temacie. Od pewnego czasu miga mi szybko kierunek, pierw myślałem że to spalona żarówka lecz nie. Dzisiaj dowiedziałem się że gdy wciskam stop to miga mi z tyłu kierunek w lewo a gdy kierunek w lewo to migał mi stop w lewo. Rozebrałem tylną lampę, i okazało się że w kostce ze strony lampy jak i ze strony samochodu spalił się styk i urwał. Gdy zamontowałem już nie było tak, kierunek chodził aby szybko a tylny nie działał pewnie dlatego że taki mały drucik od styku co tam był to go wyrwałem i wcale już nie łączy kierunek. I mam pytanko, jak mogę to zrobić lub gdzie kupić taką kostkę oraz ten panel ze strony światła ? Tam gdzie są "dziurki" to jest kostka od strony samochodu, a tam gdzie te "bolce" to od strony światła. TUTAJ JEST PANEL OD STRONY ŚWIATEŁ: Regulamin pkt. 10 - dodawanie zdjęć. -Prezes A TUTAJ KOSTKA OD STRONY SAMOCHODU KTÓRĄ WPINAMY DO ŚWIATEŁ: Regulamin pkt. 10 - dodawanie zdjęć. -Prezes Prosiłbym o pomoc co mam zrobić. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Możesz zrobić coś takiego jak ja tutaj robiłem. http://megane.com.pl/files/file/192-jak-poprawic-mase-w-lampie-tylniej-megane-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens2k Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Chciałbym to zrobić ale nie znam się, i nie do końca rozumiem to: Szybka decyzja trzeba dorobić przewód masowy w lampie (jak go zrobić) Po odszukaniu interesującej mnieścieżki od masy założyłem na niego oczko z przewodu 1,5mm2 w izolacji i polutowałem oraz założyłem koszulkę termo kurczliwą Tego w cale nie rozumiem :/ Edytowane 6 Czerwca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 W twoim przypadku musisz znaleźć ścieżkę od kierunku i ją dosztukować do instalacji auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi