damian1539 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam. Posiadam Megane 2 1.5Dci, 5 drzwiowy z rocznika 05 - Kombi. Potrzebuję do niego nowej tylnej belki. Mam okazję zakupić taką, z identycznego samochodu, ale jedyna różnica jest taka, że był to hatchback, a nie kombi. Czy belki w tych 2 pojazdach się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Rożnią się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) ] PAPUGA[/color] :!: Czym? Bo różnicy nie zauważyłem a miałem kilka. Jest tylko różnica w średnicy tarczy hamulcowej ,ale ośka i czopy te same. Regulamin pkt. 5.13 -Prezes ----- PRZEPRASZAM Edytowane 10 Czerwca 2016 przez p.zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi