grzesiek_5 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ile litrów płynu do chłodnicy wchodzi do Megane 2 1.6 16V silnik K4M760, rocznik 2004? Przeszukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Musze po 4 latach wymienić płyn chłodzący. Co powiecie o koncentracie GLACELF AUTO SUPRA? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ja bym olał koncentrat, musisz jeszcze kupić wodę demineralizowana, zachować proporcje jeszcze na dodatek wody nie mają takich samych parametrów. kup już odpowiednio przygotowany. bez sensu oszczędzać dosłownie kilka złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 dokładnie odpuść koncentrat. najlepiej kup płyn prestone. bardzo go chwalą. pakowany w 4l bańki i chyba 1l też mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_5 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kupiłem płyn Prestone'a 4 litry tak jak polecaliście, ale nadal nie wiem ile litrów potrzebuję. Nie wiem czy muszę dokupić kolejną butlę 4 l, czy może litr koncentratu starczy. Nie widziałem innych butli niż- płyn (4l), koncentrat (1l, 4l). Ile litrów wejdzie do mojego autka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 w meg I z silnikiem 1,6 wchodzi 6litrów. lepiej kup 2*po 4litry. a jak byś chciał kupować na styk to prestone ma też płyny w 1litrowych opakowaniach: http://www.gbam.com.pl/product_info.php?cP...;products_id=90 i nie baw się w koncentraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi