murgal Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ostatnio zmieniłem koło pasowe na SASIC, lipa niesamowita, kołem rzuca na wszystkie strony. Polecicie jakiś dobry sprawdzony zamiennik? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Czyli potwierdza się że sasic robi coraz gorszy produkt... a masz jakiś wybór producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Niestety, jakies chińskie gowno tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Więc albo serwis albo możesz podjechać do intercars oni mają też czasami oryginały i nie tylko w znośnych cenach. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wedle katalogu IC nie ma żadnego koła pasowego dla silnika F4R. Podrzuć Vin na PW, zapytam znajomego, może coś będzie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) To silnik 870 2.0 TCe według katalogów. Kumpel zorganizował mi drugie nowe koło SASIC, zobaczymy ... To co mam lata na boki jak żyd po pustym sklepie mimo nowego paska i napinacza. Udało mi się silnik doprowadzić do ideału, chodzi jak zegarek a jedynie to koło psuje mi koncepcje :D Edytowane 22 Czerwca 2016 przez murgal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi