rejdan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, mam Megane II 2003 1.6 16V, mam problem ze spryskiwaczami, pompka działa (wyjęta i sprawdzona działa), zamontowałem z powrotem ale po włączeniu spryskiwaczy nie słychać pompki, bezpieczniki sprawdzone, może jakieś przewody? Może prąd nie dochodzi? Problem pojawił się w tym samym czasie kiedy przestała działać zapalniczka. Proszę o pomoc, pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Naprawiona zapalniczka? Sprawdzone bezpieczniki w kabinie i pod maską? W pompce gumki przycięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdan Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bezpieczniki sprawdzone- działają, gumki od pompki przycięte, szwankuję radio( wyłącza się samoistnie i nie włącza po zapaleniu samochodu), nie działa zapalniczka oraz jak w temacie brak spryskiwaczy, może moduł UCH? ma ktoś doświadczenie z tym jak to sprawdzić i samemu naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Uwalony bezpiecznik w kabinie. Drugi od góry, oznaczony jako "radio". Mimo, że wygląda na dobry, wymień na nowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdan Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dziękuje babus, to był tylko bezpiecznik, a wyglądał jak dobry, wymiana na nowy rozwiązała problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi