lonek91 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Witam forumowiczów mam do was prośbę moglibyście zerknąć na ta Meganke http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6benzyna-salon-pl-unikat-29t-km-aso-ID6ysyv7.html#827a3eb4c9 Może ktoś z was już ją oglądał i może coś na jej temat powiedzieć z nr vin niby wszystko pasuje ale jakoś nie chce mi się wierzyć w ten przebieg. Edytowane 8 Lipca 2016 przez lonek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 "100 % oryginalny minimalny przebieg" To jest minimalny, czyli pewnie z końca serwisowania. :D Dzisiaj jechałem autem mojego taty z rocznika 2010 z przebiegiem 46 tysięcy kilometrów (tak, kręci się wokół komina). Nikt tego nie kupi, że on naprawdę tyle ma. Zdarzają się takie niskoprzebiegowe perełki, ale takich aut do komisów raczej się nie oddaje. No i kwestia tego "minimalnego przebiegu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi