deha21 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Chcę w swoim Megane wymienić wewnętrze uchwyty na drzwiach. Coś jak tu: http://allegro.pl/uchwyt-raczka-drzwi-czarne-kpl-renault-megane-ii-i5655610748.html Niestety znalazłem tylko czarny kolor i chromowany. Znacie może jakiś sklep gdzie będzie więcej opcji kolorystycznych(kremowe)? 2. Co można wrzucić w zamiast wnęki pod radiem? Jakieś mały "tuning wnętrza" bym sobie zrobił :P 3. Czy da się coś zrobić z odklejonym tworzywem we wnętrzu auta, tuż przy panelu gdzie wyświetlana jest np. godzina? Wygląda na to że chyba dostało się tam powietrze albo po prostu odkleiło. 4. Pytanie głupie. Jak nazywa się część z przodu samochodu tuż po zderzakiem, od dołu? Taka plastikowa na całej szerokości auta. Prawdopodobnie służy tylko do maskowania wnętrzności. Na jednej stronie mi lekko pękła i nie da się już przytwierdzić jej śrubką. Zrobiłbym zdjęcie, ale auto na warsztacie na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ad. 1 nie spotkałem innych zamienników, zawsze można je okleić. Ad. 2 mieści się tan standardowe urządzenie 1 DIN. Ad. 3 Zrób zdjęcie, bo to chyba jakaś fanaberia poprzedniego właściciela. Ad. 4 Prawdopodobnie chodzi Ci o spoiler pod zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ad 2. Że się zmieści to ja wiem, ale tak ogólnie pytam co zamiast radia tam można wrzucić ;) Ad 3. Jak dostanę w końcu auto od mechanika to zrobię zdjęcie. Wydaje mi się że po prostu odkształciło się to od ciepła. Ad 4. Hmm chyba tak, przynajmniej wygląda podobnie. Ale nigdzie nie umiem znaleźć do Renault Megane II... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ad. 4 Raczej nie znajdziesz, to to chyba komplet ze zderzakiem, podjedź do zakładu, w którym lutują plastiki i Ci to naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ad. 4 czy chodzi ci o to: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 mireczek1, jeśli się nie mylę to wygląda to dokładnie tak! Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 To akurat osłona, a ja myślałem o czym innym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi