Grzechu94 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam wszystkich na forum. To jest mój pierwszy post na tej stronce i proszę o wyrozumiałość. Chciałbym zapytać czy jest możliwość sprawdzenia oznaczenia skrzyni biegów po numerze VIN pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Tak, jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu94 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 A mógłbyś podać w jaki sposób? I mam jeszcze jedno pytanie, bo zauważyłem że do tego silnika jest kilka rodzajów skrzyń i czy są one jakoś zamienne między sobą, a jeśli tak to które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Numer VIN w rękę i do ASO... drugi sposób to poszukaj w moich postach, kiedyś gdzieś opisałem jak rozkodować vin za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu94 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Oki dzięki;-) a czy skrzynie typu JB3 są zamienne? Bo wiem że różnią się przełożeniami ale skoro też pochodzi z megane 1.6 to czy są jakieś różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 6 biegowe z megane 3 nie pasuje do megane 2. Bo mają inne łapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu94 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 No tak to rozumiem ;-) jednak Pani w serwisie się pomyliła bo zamiast jb3 mam jh3 142 czy jest ona zamienna z jakąś inną? Może miał ktoś taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi