igorek007 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam, Po zakupie auta zacząłem się interesować ubezpieczeniem OC i AC i pojawił się problem :-/ Moja Meganka to Grandtour z 2010 roku w wersji GT (nie GT Line) dCi 160 i po wizycie u mojego agenta wyszło ze nie ma takiej wersji we bazie ubezpieczycieli :-/ są zwykle grandtoury 1.9 dCi albo krótka wersji 160KM. Widzę ze jest parę GT na forum, Powiedzcie proszę w jakich firmach macie ubezpieczenie i jak ominęliście ten problem bo wydaje mi się ze wersja GT powinna mieć inna wartość niż klasyczna Meganka. Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Poprawione :) Edytowane 28 Lipca 2016 przez igorek007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam, ja miałem podobny problem ze scenic. Stwierdziłem z ubezpieczycielem ze wpiszemy inny model o podobnej cenie rynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi