sivvy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy odłączałeś boczny wyłącznik poduszki pasażera. Może zapomniałeś go podłączyć. Jak nie to tylko znowu rozebranie wszystkiego i sprawdzenie czy dobrze zmontowałeś wtyczkę poduszki. Witam, Odkręcałem dzisiaj schowek i odpinałem kostkę od poduszki powietrznej pasażera. Po ponownym zamontowaniu schowka i podpięciu kostki wyskoczyła kontrolka service airbag. W kierownicy nic nie trzeszczy, tempomatu nie mam. Jakieś sugestie? Megane CC II 2005 1,9 dci Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy odłączałeś boczny wyłącznik poduszki pasażera. Może zapomniałeś go podłączyć. Jak nie to tylko znowu rozebranie wszystkiego i sprawdzenie czy dobrze zmontowałeś wtyczkę poduszki. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivvy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak, podłączyłem go ponownie. Jutro spróbuję podpiąć go na nowo. Czy przy jakichkolwiek operacjach przy poduchach trzeba odłączać akumulator? Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi