sisiok88 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Mam problem z nawiewami, mianowicie pokrętło ustawione mam na max zimne a z nawiewów leci letnie/ciepłe powietrze. Podejrzewam problem z Linką tylko nie mam pojęcia jak się do nich dostać?? Ktoś może pomóc? Jak dojść do linek przy pokrętłach? Chyba że się mylę i to w ogóle nie problem linek to proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Uzupełnić klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sisiok88 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A co ma do tego klima? Jeśli jest na zimne pokretlo ustawione to raczej powietrze z nawiewow powinno lecieć takie jak na dworze a nie ciepłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Może zaciągać ciepłe powietrze z silnika. Mogą też być linki. Rozbierz sobie pokrętła i sprawdź jak działają po skręcaniu temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sisiok88 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 A jak się dostać do pokretel tak żebym widział linki? Od czego zacząć bo nigdy nie rozbieralem deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Poczytaj tutaj. http://megane.com.pl/topic/9850-podswietlenie-pokretel-nawiewu-i-ogrzewania 30sek i google ci wszystko odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz263c Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam, i jak tam wyjaśniło się w czym był problem? :) W zeszłym tygodniu u mnie zrobiło się dokładnie to samo :( Proszę o wskazówki. Dodano: 08 paź 2016 - 02:01 Nalegam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi