k3tj0w Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, czy ma może ktoś Renault Megane 1.5 DCI 105KM i kupił felgi od wersji GT o wymiarach 8Jx49ET ? Właśnie zakupiłem takowe po okazyjnej cenie i teraz teoretycznie jak wyliczyłem z wzorów krążących po necie powinienem mieć ET coś koło 55. Pytanie czy te 5mm zrobi różnice na tyle, że będę musiał martwić się o zakup dystansów? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pytanie jaką obecnie masz felgę ? Jakie wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3tj0w Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) 17" 7,5j 47et lub 49et nie pamiętam dokładnie - te domyślne 17 które były dorzucane do meganek (mam wersje coupe) PS: i te wzory były jakieś lipne jak już to chyba powinienem mieć et 39-45 do 8j. i teraz się rozchodzi czy 4mm zrobią taką różnicę, że felga będzie ocierać o nadkole przy skręcie PS2: Dla potomnych felgi pasują idealnie :) Mała prezentacja poniżej :) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi