kinio7 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam,mam kartę z HF i chodzi o to że auto radiowo odpala normalnie,drzwi otwiera też.Ale kiedy wyjmę baterię z karty i włożę ją do czytnika to w 99% przypadków pokazuje brak karty,a kiedy już ją wykryje i odpalę samochód to po paru minutach znowu wyświetla brak karty.Co może być przyczyną? Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 a po co wyjmujesz baterię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinio7 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Raz mi się rozładowała i miałem problem, dlatego wolałbym bym to naprawić. TheOktik jak nie znasz odpowiedzi to po co piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi