Rysiob Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Wydzielono. Co sądzicie o tym ogłoszeniu? http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-105-km-ID6yySph.html Fajna specyfikacja, cena bardzo atrakcyjna. Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka Na przyszłość, nie podpinamy się ze swoimi autami do tematu innego użytkownika forum. Aston76 Edytowane 25 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozowsky Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Rysiob .. Okazje, to trafiaja się w Biedronce czy Lidlu a nie na rynku samochodów używanych. Pierwsze co rzuca się w oczy, to brak zaznaczonej opcji BEZWYPADKOWY. Poproś o VIN, zapłać 33 zł za AUTODNA czy AUTOTESTO i z pewnością zobaczysz jak ten samochód wyglądał we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winek Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Te strony są coś warte ? nie spodziewałem się, że można tam takie informacje uzyskać. W jaki sposób one działaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozowsky Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Moim zdaniem działają. Nie będę rekomendował ani jednej ani drugiej strony, podałem je dla przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi