Lejman Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Czy w Megane 3 ph II Bose Edition są podgrzewane lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Powinny być, znaczy ja mam w aucie z polskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejman Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja mam akurat w niemieckiej. Może nie umiem ich załączyć? Ja to uaktywnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Powinno być razem z ogrzewaniem tylnej szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi