serokapawel2 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) mam problem na czytniku pokazuje mi ze nie czyta kartyniemogę uruchomić samochodu Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 17 Października 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Więc masz do naprawy kartę. Prawdopodobnie urwana cewka lub zimne luty na transponderze w środku. Oddaj do naprawy lub dorób nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Masz handfree i nie wkładasz karty do tej dziury pod radiem? Jak tak to najpierw wymień baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik2005 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 to ja się dołączę czy docięcie grota zrobię w zakładzie dorabiania kluczy czy muszę pojechać gdzieś do odpowiedniego miejsca gdzie dorabiają kluczyki do samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 zy docięcie grota zrobię w zakładzie dorabiania Zrobisz w niektórych (lub w serwisie), ale lepiej przerobić zamek. Dokładnie to zamienia się zapadki w zamku i dostosowuje do kluczyka. Możesz kupić byle jaki kluczyk i dowolny zamek i wszystko ze sobą zgrać. Sam to robiłem, miałem w cabrio niepasujący kluczyk do drzwi i bagażnika i obydwa zamki pozmieniałem tak, że teraz kluczyk otwiera obydwa zamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) W WolaParku w Warszawie 19zł w zwykłym punkcie dorabiania kluczy. Tyle, że trzeba mieć czysty grot swój. Na Allegro są. Ja też mam ich sporo Edytowane 24 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi