szklasty Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Taki Scenic... Czy warto w tej cenie-wydaje się trochę niska-na Mobile de nie znalazłem tej wersji w takiej cenie... VIN VF1JZ160651011862-może ktoś ma możliwość sprawdzić? Edytowane 26 Października 2016 przez szklasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Po pierwsze auto z Francji więc duże prawdopodobieństwo, że nie będzie do niego żadnej historii serwisowej poza książką. Ceny we Francji zaczynają się od 51 tyś. zł i to dużo uboższe wersje. LINK Zdjęcia z wodą na karoserii :blink: ciekawe. Jak masz blisko to można go zobaczyć, ale obstawiam że jest to ulepek. Edytowane 27 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Niestety, jakiś feler musi być, jest za tani. Byłoby zbyt pięknie. Topiony, przypalony, bity, po gradobiciu itp. ? Zresztą w ogłoszeniu nie ma wzmianki,że bezwypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Zresztą w ogłoszeniu nie ma wzmianki,że bezwypadkowy. Jest na górze ogłoszenia. Dodano: 26 paź 2016 - 11:04 Po pierwsze auto z Francji więc duże prawdopodobieństwo że nie będzie do niego żadnej historii serwisowej poza książką. Ceny we Francji zaczynają się od 51 tyś. zł i to dużo uboższe wersje. LINK Zdjęcia z wodą na karoserii :blink: ciekawe. Jak masz blisko to można go zobaczyć, ale obstawiam że jest to ulepek. Renault nie mają bazy europejskiej? Z tego co wiem to ma jak najbardziej - chyba że Francja jest wyjątkiem. Karoserię i tak trzeba na żywo widzieć, mokra na zdjęciu nie przeszkadz - problem w tym że nie mam blisko... Edytowane 27 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Problem w tym że nie przypadkowo jest mokra... Faktycznie masz kawał drogi, ja bym odpuścił ewentualnie poprosił kogoś z forum żeby podjechał luknąć :unsure: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi