ziolo Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dlatego wlasnie doposazylem moja madzie w fotochrom Dobra. Co to jest i z czym to się je? Ten fotochrom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 tez nie mam pojęcia o czym kolega pisze, szkło mu się ściemnia cy cóś ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 no jest to lusterko wewnetrzne fotochromatyczne, a dokladniej to elektrochromatyczne z czujnikami natezenia swiatla. krotko: jest ciemno a jakis pacan swieci za mna dlugimi to lustro samo sie szybciutko sciemnia. ot taki bajer, acz bardzo! przydatny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ożesz Ty , chodziło o lusterko a ja zacząłęm o przedniej szybie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ;-) -dobre z szybą też bo do niej przytwierdzone Swoją drog to ciekawe jakby to zaadoptować do MI :) Aczkolwiek już tyle czasu śmigam i ręczne przełączenie wystrczało ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja mam caly czas rolete rozwinieta z tylu i w nocy problemu oslepiania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Prezes, jesli mocowanie lustra do szyby takie samo to zaden problem! tylko 12V podciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A ten czujnik to rozumie jest w samym lusterku? Ciekawe ile kosztuje- może być chyba niekoniecznie do megane, gdyż nie jest wyposażeniem obowiązkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 na fotce widac, nad lustrem jest taka dziurka, od strony przedniej szyby jest druga czujka. a sa to zwykle fotorezystory, jakis uklad sprawdza roznice miedzy nimi i puszcza odpowiednia ilosc V na lustro. w schematach znalazlem dwa rodzaje... C84 B84 w sumie nei wiedzialem jakie kupuje z allegro, wiec ustawilem, ze sprawdze, dziala wiec chyba dobrze zwarc nie mialem na razie wiec jest OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ciekawe jak działa takie lusterko, na tej aukcji ktoś sprzedaje wybebeszone i są zdjęcia: http://www.allegro.pl/item166822903_fotoch..._megane_ii.html Może jest ono tylko lekko oświetlane od spodu?? Wtedy wystarczy zwykła żaróweczka i jakiś włącznik. Ale to chyba za proste by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 LINK1 LINK2 LINK3 tu masz trzy lepsze aukcje, tylko strasznie drogo sobie licza... :] a dziala jak opisalem post wyzej... ale jedna uwaga: duzy OffTopic sie zrobil! albo - koniec o lusterkach albo - przenosze posty do nowego tematu albo - zmiana tematu watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi