marcinkobus Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jak w temacie /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jak rozpoznać który producent w układzie hamulcowym /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Zamierzam wymienić tarcze i klocki w samochodzie żony Megane 2 po lifcie /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ i okazało sie ze przy zamawianiu części pan poprosić o podanie producenta układu /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Podobno dostępne sa dwa w jej autko wyżej wspomniani Bosch lub Teves /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Niestety nigdzie nie mogłem znaleźć żadnych napisów , jedyne to TRW z tylu, więcej nic nie widać /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Czy po numerze VIN bylibyście w stanie pomoc? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jeżeli tak to VIN VF1BM1R0H36472511 /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Autko Megane 2 ph2 1.6 16v hatchback Regulamin pkt. 5.9 - Entery Prezes Edytowane 30 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie zaciski na 100% to zdejmij koło i na zaciskach jest napisany (wytłoczony) producent jak na przykładowym zdjęciu Wtedy będziesz pewny na 100%. Wg mnie w twoim modelu masz BOSCH-a. No i popraw wpis zgodnie z regulaminem, bo się chyba szykuje opier... od prezesa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja mam polifta z 2006 i u mnie jest ate. Musisz sam sprawdzić, tak jak kolega wyżej pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) ATE wygląda tak (widoczna sprężyna z drutu): BOSH tak: W PHII raczej jest ATE. (Zdjęcia zaczerpnięte z Internetu i forum megane.com.pl) Edytowane 30 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) w 1.6 mogli do 2009 roku wsadzać Boscha..... W 1.9dci zmienili od XI.2005 na ATE Edytowane 30 Listopada 2016 przez Rosol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkobus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzięki, jestem już po wymianie, okazało sie ze to ATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi