ma_ko Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Podrzuci ktoś linka z jakimś adapterem OBDII z bluetooth działającym z Megane II ph I? Tyle tego jest na allegro, a może ktoś ma jakiś sprawdzony? Chciałem kiedyś zmienić język w z francuskiego i nie szło na moim starym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @ma_ko szukaj czegoś z PIC18F25K80 najlepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek38 Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Cześć Chciałbym zakupić interfejs diagnostyczny. Troszkę poczytałem i większość jest do modeli po 2002. Kupię takie urządzenie które będzie działać na Renault Megane 1 ph 2 z 1999 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Ph 2 była w 1999 ?Myslałem że później . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi