kamilc72 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam, Poszukuję manuala albo zdjęć bo chciałbym zaślepić egr,mam odpowiednią blaszkę zamiast zaworu egr. I tutaj pytanie czy jeszcze mogę zatkać przy kolektorze dolotowym od strony turbiny tą rurkę która często jest zaolejona?? hmm od czego jest ta rurka kolejne pytanie.. Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXePL Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Podpinam się bo chyba mnie czyszczenie czeka a manualem jak sie do EGR dostać ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 "manual" możesz otrzymać od sprzedawcy tej blaszki do zaślepienia. A jak poszukasz na forum, to były różne dyskusje na ten temat, są też tam różne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi